Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Välkommen till 

Mormor anitas KÄPPHÄSTblogg 


Resan startade i min första förskoleklass med flera elever som var väldigt intresserade av käpphästar. Då det inte fanns några på skolan så föddes idén tillsammans med träslöjdsläraren så då blev det först käpphästar i trä till mina elever. 

Under sommarlovet utvecklades idén från träkäpphäst till en käpphäst i tyg. Sedan dess har det fortsatt och verksamheten utvecklats och idag har jag flera olika modeller och olika storlekar. Min hobbyverksamhet växte och sedan i mars 2021 så är det ett företag.


Efter en artikel i lokaltidningen blev jag intervjuad av Steffo och Jenny på TV4 Nyhetsmorgon. Efter intervjun fick jag beställningar från hela Sverige. Du kan se klippet här


Snart har det gått 2 år sedan jag började skapa mina hästar. 

Har skickat över en häst  till Legeakademin i Danmark, väntar med spänning på att de gör en beställning. Hästen är godkänd nu behöver de undersöka om de kan märka den enligt deras regler. På Astrid Lindgrens värld 
Finns det Käppisar i deras Lanthandel. 
Ponnytravprylar har också några hos sig. 
Jag har snart tillverkat ca 1000 hästar vem trodde att det skulle bli så här många inte jag. 
Men så kul att så många vill ha mina hästar. 


Leverans då fick Leia minsta barnbarnet följa med. 

Efter sommaren blev jag inbjuden till Astrid Lindgrens världs höstmarknad, v 44 där 2021, jag sålde slut på mina käpphästar på tre dagar!


Reportage i Tranås tidningen. 

Årets sista Fjording 2022.
Nu börjar ett nytt år med spännande utmaningar, under sommarmånaderna kommer ni hitta mina käpphästar i Hamnmagasinet i Gränna. 

Från januari 2024

Finns jag på Hantverkshuset i Tranås, 

Vi är ca 16 hantverkare som driven och bemannar en butik tillsammans . 

Här hittar du många fina hantverk. 

Välkommen in ❣️

Nytt år 2023

Just nu försöker jag bygga upp ett litet lager. Jag kommer finnas i Gränna under  sommaren , Hamnmagasinet. 

Hoppas vi ses där. 

Snart är det dags för höstmarknaden . 

Nu finns jag på Hantverkshuset Storgatan 37 Tranås.  Nu börjar kunder hitta hit, så kul att få visa upp mina hästar live inte bara på nätet. 

Jag har även börjat göra lite miniatyrkäppissr och nyckelringar. Alltid kul göra lite annat med. I sommar kommer jag att finnas på hamnmagasinet i Gränna också. 
Hoppas vi ses 🤗🐴🦄